Nyt olemme täällä!

(Tämä blogikirjoitus tulee hieman jälkikäteen, mutta tässä kuitenkin hieman matkastamme)

Olemme nyt viettäneet ensimmäisen päivämme thaimaalaisella maaperällä. Olemme väsyneitä, mutta onnellisia siitä, että olemme perillä. Lähdimme kotoa heti lounaan jälkeen, jottei meille tulisi kiire. MINÄ olin silloin päätellyt, että olisimme lentokentällä kolme tuntia ennen kuin kone nousee… koska MINÄHÄN olin tarkistanut, että lento lähtee klo 17:00. Helsinki-Vantaan lentokentällä katsoin tarkemmin lentolippuani ja hups, lento lähtee vasta 18:30. Vältyimmepähän kiireeltä :)

Joten kahden tunnin automatkan, viiden tunnin lentokenttäodottelun, kymmenen tunnin lennon (hyvin pienellä unimäärällä, yölennosta huolimatta) ja vielä melkein kolmen tunnin talolle vievän automatkan jälkeen täytyy kyllä sanoa, että tyttäremme ovat uskomattomia. Olivathan he väsyneitä lennolla ja Mejalla oli hieman vaikeuksia rauhoittua unille (hahaa, olisittepa nähneet hänet vauvakaukalossa, jonka lainasimme konessa, meidän “pieni vauvamme” ei ole enää niin pieni, mutta oli meidän kyllä mukavampi olla näin!), mutta rauhallisempia ja kiltimpiä lapsia en kyllä ole nähnyt. Jopa automatka talollemme sujui ilman pienintäkään kitinää (vaikka se kesti kauemmin kuin suunniteltu johtuen monesta kuljettajan tekemästä pysähdyksestä, milloin mistäkin syystä). Lähinnä minä olin vähällä menettää kärsivällisyyteni ja kerta toisensa jälkeen ihmettelin, kuinka pitkä matka vielä mahtoi olla jäljellä :)

Mutta täällä perillä olemme jo ehtineet purkaa matkalaukkumme ja asettua taloksi, uineet altaassa kunnes olimme ryppyisiä kuin rusinat, leikkineet puistossa, syöneet ruokaa ja jäätelöä, leikkineet rannalla ja viimein nukahdimme kaikki samassa makuuhuoneessa, minulla ja Jockilla molemmilla sammunut tytär syleilyssä. Heräsin hieman myöhemmin, herätin Jockin joka nyt istuu katsomassa Solsidania (Onnea onkimassa) iPadillä (loistava tekniikka!)…mutta nyt kiitämme tästä päivästä ja menemme pehkuihin toivoen toista ihanaa päivää huomiseksi.

Over and out!

Täältä löydät kuvia matkastamme.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>